OVER ONS

Van Heusen Bouw is een zelfstandige onderneming die al 70 jaar actief is in vele segmenten van de bouw. Vier familiegeneraties stonden borg voor het doorgeven van gedegen vakmanschap.

In 2010 heeft Dhr. van Genderen het stokje mogen overnemen en word Van Heusen Bouw voortgezet met dezelfde professionele werkwijze die uw tevredenheid gegarandeerd.

Wij werken continu aan het verbeteren van onze bouwprocessen en bedrijfsvoering. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant.

Verder zijn wij gecertificeerd onder VCA**, dit om de veiligheiden tijdens bouwprojecten te bewaken. Daarbuiten worden de milieu-doelstellingen nagestreefd zoals asbestsanering, verantwoord chemisch afvalbeleid etc.

Afspraak is afspraak. Dit geld niet alleen voor onze vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht bij het realiseren van uw project, maar ook vooraf vastgelegde start- en einddatum van uw project en onze nazorg.

Naast onze kernactiviteiten vinden wij het belangrijk om jongeren op een juiste manier op te leiden in de bouw. Van Heusen bouw is dan ook door Volandis geaccrediteerd als Erkend Leerbedrijf.

Deze erkenning is iets waar wij trots op zijn, aangezien wij onze vakkennis op deze manier mogen en kunnen overdragen.

Van Heusen Bouw bv is hét aannemersbedrijf in regio Breda en omstreken!